Umístění: Úvod > Press > Novinky

Kyocera získala ocenenie TOP100 Global Innovator za rok 2015

Publikováno: 08.06.2016
Kyocera získala ocenenie TOP100 Global Innovator za rok 2015

Kyocera Document Solutions, popredný svetový dodávateľ tlačiarní a kancelárskych riešení sa umiestnila medzi stovkou inovátorov za rok 2015. Ocenenie Top 100 Global Innovator udeľuje Thomson Reuters, celosvetový dodávateľ globálnych informácií  pre obchodné spoločnosti. Kyocera bola ocenená za úspešné patenty a inovácie už druhý rok po sebe.

Ocenenie Thomson Reuters Top 100 Global Innovator je udeľované každoročne od roku 2011 na základe analýzy údajov Thomsons Reuters a posúdenia vývoja firiem v oblasti zlepšovacích návrhov a získaných patentov. Základná politika spoločnosti Kyocera je chrániť výsledky výskumov a vývoja a rešpektovať práva k duševnému vlastníctvu svojich zamestnancov. Kyocera sleduje a podporuje aj zahraničné patenty, pretože firma ma už mnoho pobočiek po celom svete. Spoločnosť tiež založila združenie Global Intellectual Property Partners, ktoré organizuje spoločné stretnutia patentových úradov vo Spojených štátoch, Európe, Číne, Kórei a Japonsku. Stretávajú sa tak pracovníci, ktorí majú na starosti ochranu duševného vlastníctva, diskutujú o rôznych témach, zlepšovacích návrhoch aj špecifikáciach na patentových prihláškach. V súčasnej dobe má združenie dve zahraničné pobočky v USA a Číne a v tomto roku plánuje otvoriť novú pobočku v Európe.

,, Máme radosť, že sme získali ocenenie Top 100 celosvetový inovátor už druhý rok po sebe. Je to čiastočne vďaka dôslednej podpore našich partnerov a zlepšovacích návrhov v každej z našich produktových divízií´´ , hovorí Junichi Jinno, generálny riaditeľ Corporate Legal a Intellectual Property Group. ,, Inovácie sú aj naďalej zásadné pre našu spoločnosť a patenty sú dôležité pre ochranu budúceho rozvoja nášho businessu.´´

O ocenení Thomson Reuters 2015 Top 100 Global Innovators

Výskum a analýzy boli prevedené s použitím Thomson Reuters Derwent® svetových patentov Index.

Derwent Patenty Citace Index® a Thomson Innovation®. Metodika pre identifikáciu stovky najväčších inovátorov zahŕňala štyri hlavné kritéria: objem, úspešnosť, globálny dosah a vplyv.