Umístění: Úvod > Press > Novinky

Šesť produktov Kyocera získalo ocenenie „2017 Summer Pick“

Publikováno: 25.07.2017
Šesť produktov Kyocera získalo ocenenie „2017 Summer Pick“

Spoločnosť Kyocera oznámila, že šest ich produktov získalo ocenenie Buyers Lab Pick - jedného z popredných svetových poskytovateľov testovacích služieb tlačových zariadení.

Modely Kyocera TASKalfa 2552ci, 4052ci, 5052ci, 7052ci a 8052ci a ECOSYS P3055dn byly BLI (Buyers Lab) označené za vynikajúce vďaka výsledkom testov ako v oblasti hardwaru, tak softwaru a získaly ocenenie „Summer Pick 2017“ v príslušných kategóriach.

"Stroje, ktoré získali Kyocera Summer 2017 Pick, preukázali svoju vysokú spoľahlivosť" povedal George Mikolay, zástupca riaditeľa Buyers Lab. "Okrem toho majú tieto zariadenia veľké množstvo funkcií, veľmi jednoduché ovládanie a bezproblémovú integráciu s podnikovým softwarom a aplikáciami, čo zvyšuje ich hodnotu."

Takahiro Sato, prezident spoločnosti Kyocera Document Solutions Europe B.V. povedal: "Sme nesmierne hrdí na to, že naše výrobky sú takým prestížným a nestranným priemyslovým subjektom považované za nejlepšie. Starostlivo pracujeme na tom, aby naše zariadenia dosahovali najlepší výkon a prinášali pridanú hodnotu. Toto ocenenie patrí všetkým talentovaným zamestnancom Kyocery, ktorí plnia sľuby dané našim zákazníkom“.

BLI je svetovo preslávená skúšobná inštitúcia, ktorá prevádza nestranné testovanie v obore zobrazovánia dokumentov.

Zoznam produktov Kyocera, ktoré získali 2017 Summer Pick:
• TASKalfa 2552ci - Vynikajúca farebná multifunkčná tlačiareň 25 ppm
• TASKalfa 4052ci - Vynikajúca farebná multifunkčná tlačiareň 40 ppm