Umístění: Úvod > Press > Tlačové správy

Ďalšie ocenenie pre A4 tlačiarne a multifunkcie Kyocera -iF Design Award 2017

Publikováno: 02.01.2017
Ďalšie ocenenie pre A4 tlačiarne a multifunkcie Kyocera -iF Design Award 2017

Kyocera Document Solutions, popredný svetový dodávateľ tlačiarní a kancelárskych riešení, oznamuje, že nové A4 multifunkcie a tlačiarne ECOSYS M5526cdw, ECOSYS P5026cdw, ECOSYS M2640idw a ECOSYS P2040dw, získali cenu iF Design Award 2017, udelenú Medzinárodným fórom pre design v Nemecku (International Forum Design GmbH).

Všetky tieto produkty preukázali vynikajúce výsledky, najviac kompaktný design, nízku hlučnosť prevádzky a dlhú životnosť. Kyocera obdržala ocenenie iF Design Award najviac vďaka designu konštrukcie, ktorá bola vyvinutá pre použitie tlačiarní v kancelári. Ocenené boli tiež ďalšie vlastnosti, ako znižovanie nákladov na tlač, šetrnosť k životnému prostrediu a užívateľská prívetivosť produktu. Rovnako štyri modely získali minulý rok ´´Good Design Award 2016´´, toto ocenenie udeľuje verejne prospešná spoločnosť Japan Institute for design Promotion (JDP).

KYOCERA bude aj naďalej vyvíjať spoľahlivé zariadenia, ktoré prinášajú vysokú kvalitu nie len výkonom ale aj svojim designom a použiteľnosťou a tým chce prispievať k rozvoju moderných kancelárskych prostredí, kde môžu užívatelia efektívne riadiť a spravovať svoje dokumenty.

Ocenené produkty Kyocera budú vystavené na ´´iF Design Exhibition´´ v nemeckom Hamburgu (Výstavná časť 1) od 11.marca do júna tohto roka.