Umístění: Úvod > Press > Tlačové správy

Ďalšie ocenenie pre tlačiarne 6. Generácie KYOCERA

Publikováno: 04.11.2013
Ďalšie ocenenie pre tlačiarne 6. Generácie KYOCERA

Kyocera Document Solutions, popredný svetový dodávateľ tlačiarní a kancelárskych riešení, získala ďalšie ocenenie od Buyers Laboratory (BLI). Monochromatická laserová tlačiareň FS-2100DN s rýchlosťou 40 strán za min. v teste preukázala vysokú kvalitu tlače a ohromila intuitívnym rozhraním aj množstvom doplnkov. BLI je nezávislou spoločnosťou, ktorá sa zaoberá testovaním a hodnotením produktov z oblasti tlače dokumentov.

Tlačiareň bola ocenená na základe dôkladného a viac než dvojmesačného testovania, pričom dôraz bol kladený predovšetkým na životnosť tlačiarne a kvalitu tlače. Pre účely testu bolo vytlačených viac ako 100.000 strán a výsledok je hodnotený „Highly Recommended“.

Komisiu BLI veľmi zaujalo aj intuitívne rozhranie ovládača KX 6, ktorý umožňuje užívateľom ľahko a prehľadne konfigurovať rôzne predvoľby tlače priamo za dialógového okna a stal sa štandardom v celej produktovej rade tlačiarní 6. generácie. Veľkou prednosťou tlačiarne FS-2100DN sa oproti konkurencii stali tiež komponenty s dlhou životnosťou, ktoré minimalizujú odpad spojený s prevádzkou  tlačiarní na minimum, redukujú dopad na životné prostredie a v neposlednej rade tiež znižujú celkové náklady na vlastníctvo. Režim úspory tonera aj obojstranná tlač, ktorý šetrí spotrebu papiera, potvrdzujú, že u ekologicky šetrných výrobkov nemusí dochádzať ku znižovaniu výkonu.

Ocenená tlačiareň FS-2100DN ponúka aj širokú škálu doplnkov. Administrátori a IT pracovníci tak získavajú bohatú sadu ovládačov, ktoré umožňujú detailnú spätnú väzbu na pracovné stanice, a jednoduché nastavenie siete. Tlačiarne KYOCERA sú pravidelne oceňované pre flexibilitu, koncept ECOsys a možnosti prispôsobiť tlačové riešenie v priebehu celého životného cyklu potrebám práce s dokumentmi pre malé, stredné aj veľké podniky.

„Našou hlavnou stratégiou je orientácia na zákazníka, ktorý vyhľadáva ekologicky šetrné tlačiarne s dlhou životnosťou, energetickou úsporou a maximálnym výkonom. Oceňované tlačiarne KYOCERA ECOsys, ktoré v sebe spájajú ekonomické, ekologické a systémové riešenie tlače, sú preto ideálnou voľbou“, hovorí produktový manažér Marek Ploc zo spoločnosti Janus, ktorá je výhradným distribútorom tlačiarní a multifunkčných zariadení značky Kyocera na českom trhu. Tlačiareň Kyocera FS-2100DN je k dispozícii v sieti predajcov spoločnosti JANUS SK.